Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Primele fotografii oficiale cu prinţul Louis, publicate de Casa Regală britanică


    Casa Regală britanică a dat publicității, duminică, primele două fotografii oficiale cu prințul Louis, una dintre acestea înfățișându-l pe nou-născut în brațele surorii sale mai mari, prințesa Charlotte, în vârstă de trei ani, informează Reuters. Louis, care este al cincilea în ordinea succesiunii la tron și cel mai nou membru al familiei regale britanice, a venit pe lume la 23 aprilie el cântărind la naștere 3,83 kilograme. Ambele imagini au fost realizate la Palatul Kensington de ducesa Catherine, mama copiilor și soția prințului William, nepotul reginei Elisabeta. Prima fotografie care, potrivit Palatului, a fost făcută la 26 aprilie, îl înfățișează pe Louis, îmbrăcat în alb și rezemat de o pernă albă.
    În cea de-a doua imagine, surprinsă la data de 2 mai, în ziua în care Charlotte a împlinit trei ani, prințesa poate fi văzută ținându-l în brațe cu afecțiune pe frățiorul ei care doarme. După modificarea legii succesiunii la tron, adoptată în 2013, Charlotte va fi prima prințesă a Casei Regale a Marii Britanii care nu își va pierde locul în linia de succesiune la tron. Reprezentații Casei Regale au anunțat că Louis nu va fi prezent la nunta unchiului său, prințul Harry, cu actrița americană Meghan Markle, eveniment care va avea loc la 19 mai.
    Regina, în vârstă de 92 de ani, a sosit marți la Palatul Kensington, locuința londoneză a lui William și a lui Kate, de la castelul Windsor, în partea de vest a Londrei, unde prințul Philip, soțul său în vârstă de 96 de ani, se recuperează după operația la șold. Tot marți, William și Kate au înregistrat nașterea lui Louis, care mai are un frate, George, în vârstă de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?