Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO: ‘Overboard’ și ‘Tully’ încearcă să ţină piept superproducţiei ‘Avengers: Infinity War’


Actorul mexican Eugenio Derbez și actrița sud-africană Charlize Theron își prezintă în acest sfârșit de săptămână noile filme, ‘Overboard’ și respectiv ‘Tully’, principalele noutăți de pe afișul cinematografelor nord-americane, dominate de superproducția ‘Avengers: Infinity War’, relatează vineri EFE. Blockbusterul universului Marvel, care a reușit să devină cea mai bună premieră din istoria filmelor weekendul trecut, se așteaptă să domine din nou box-office-ul cu încasări de peste 100 de milioane de dolari, potrivit estimărilor.
Eugenio Derbez produce și joacă rolul principal alături de Anna Faris în acest remake al filmului ‘Overboard’ (1987), celebra comedie romantică cu întorsături de situație, care i-a avut ca protagoniști în anii ’80 pe Kurt Russell și Goldie Hawn despre o milionară care își pierde memoria iar unul dintre angajații ei o convinge că este căsătorit cu el.
În regia lui Rob Greenberg și Bob Fisher și cu Eva Longoria completând distribuția, noua versiune ‘Overboard’ inversează rolurile: Eugenio Derbez joacă rolul milionarului arogant de origine mexicană, în timp ce Anna Faris este o mamă care își crește singură copiii și este angajată pe iaht ca menajeră. Se prevede ca filmul să aibă încasări de între 10 și 15 milioane de dolari la debutul său pe marile ecrane.
‘Tully’, în regia lui Jason Reitman, prezintă viața unei femei (Charlize Theron) care devine mamă pentru a treia oară și care este copleșită de griji și se confruntă cu o depresie postpartum. Totuși intrarea în viața ei a unei tinere fete pe post de dădacă o va face să privească viața cu ați ochi. Mackenzie Davis, Mark Duplass și Ron Livingston completează distribuția acestui film. Alte premiere în acest sfârșit de săptămână sunt thriller-ul ‘Bad Samaritan’ și ‘La novia del desierto’, filmul de debut al realizatoarelor Cecilia Atán și Valeria Pivato.
‘Bad Samaritan’, în regia lui Dean Devlin, prezintă peripețiile unor hoți care dau spargere într-o casă dar găsesc înăuntru o femeie sechestrată. După ce anunță poliția și relatează cele întâmplate ei vor trebui să suporte furia celui care a sechestrat-o. Kerry Condon, David Tennant, Robert Sheehan și Jacqueline Byers fac parte din distribuția filmului. ‘La novia del desierto’, avându-i în rolurile principale pe Paulina García și Claudio Rissi, este un ‘road movie’ care îmbină drama cu aventura și dragostea și prezintă povestea descoperirii unor noi lumi personale, din perspectiva unei femei mature, care pornește într-o călătorie pentru a-și găsi valiza pierdută.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?