Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Bugetul județului Vrancea va fi rectificat


Consiliul Județean Vrancea va dezbate, mâine, proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetelor Județului Vrancea privind finanțarea Unității Administrativ-Teritoriale Vrancea și ale instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean Vrancea, pe anul 2018.
Printre proiectele ce vor fi dezbătute de plenul Consiliului Județean se numără: „Transmiterea solicitării de trecere din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al județului Vrancea și administrarea Consiliului Județean Vrancea a unei suprafețe de 17 ha teren, în vederea întregirii suprafeței necesare construirii spitalului județean”; „Acordarea dreptului de superficie pentru terenul în suprafață de 64,26 mp și a dreptului de servitute pentru terenul în suprafață de 130,83 mp situat în municipiul Focșani, str. Cuza-Vodă nr. 8, aparținând domeniului public al Județului Vrancea, în favoarea Ministerului Justiției-Tribunalul Vrancea”; „Solicitarea transmiterii construcțiilor-garaje situate în municipiul Focșani, Str. Cuza-Vodă, nr.8 din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Justiției-Tribunalul Vrancea în domeniul public al județului Vrancea și administrarea Consiliului Județean Vrancea”; „Transmiterea solicitării de preluare a investițiilor realizate în conformitate cu H.C.J. nr.100 din 18 decembrie 2009 privind asocierea județului Vrancea cu orașul Panciu, comuna Ciorăști și comuna Măicănești, pentru implementarea Programului de îmbunătățire a calității mediului prin împădurirea terenurilor agricole degradate”; „Aprobarea organigramei, statului de funcții și numărului de personal ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea”; „Aprobarea Regulamentului de funcționare, întreținere și exploatare a imobilului: «Bazin de înot didactic – Baza sportivă», situat în municipiul Focșani, str. Aleea Stadionului, nr. 2, și a tarifelor ce se vor aplica în desfășurarea activității”.
De asemenea, în cadrul ședinței va fi dezbătut și proiectul de hotărâre privind transmiterea solicitării de trecere din domeniul public al Municipiului Focșani și administrarea Consiliului Local Focșani în domeniul public al județului Vrancea și administrarea Consiliului Județean Vrancea a blocului de locuințe de serviciu, compus din 56 apartamente, situate în Focșani, str. Cpt. Crețu Florin. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?