Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal, Liga Națională – La Vaslui, pentru punctele pierdute cu Suceava!


    HC Vaslui și CSM Focșani 2007, ambele perdante, cumva neașteptat, în etapa a doua a play-out-ului Ligii Naționale, se vor întâlni duminică, 29 aprilie, pe terenul primei echipe, începând de la ora 18,00. Și pentru gazde și pentru oaspeți, partida este foarte importantă. Vasluienii nu-și mai pot permite vreo jumătate de pas greșit pentru că altfel ajung la baraj, chiar dacă ar mai rămâne în joc până la finalul play-out-ului încă 9 puncte. Focșănenii au pierdut, luni seara o foarte bună șansă de a avea 14 puncte și de a aștepta cu relaxare partea a două a playu-out-ului. Acum vor fi nevoiți să se bată pentru a lua pe pere ce au dat pe mere. Echipa nu a depășit complexul ultimelor minute, cele în care au risipit de cele mai multe ori ceea ce adunaseră până atunci cu muncă multă, inspirație și determinare. Poate că întâlnirea cu CSU Suceava, pierdută după ce în minutul 55 aveau un avantaj de trei goluri să fi produs șocul în urma căruia să înțeleagă că meciul durează până în secunda 60 a minutului 60 al meciului. Și să găsească resursele de adrenalină care să-i țină în meci până la ultima minge!
    La Vaslui va fi extrem de greu, pentru că Handbal Club, ajunsă într-o situație în care nu s-a mai aflat în ultimii ani, dar cu un mare potențial și cu jucători foarte buni, va face tot ce poate pentru a câștiga. Gazdele par, totuși, în scădere de formă după victoria clară din ultima etapă de campionat din întâlnirea de pe teren propriu cu CSU Suceava. Au urmat înfrângerile cu aceeași echipă a Sucevei, tot de acasă, și de la Făgăraș. Dacă focșănenii vor avea norocul ca adversarii lor de duminică să nu-și vor fi revenit, atunci pot câștiga. Pot câștiga și dacă frații Bujor și colegii lor și-au reintrat în mână, dar cu condiția ca să repete meciul foarte bun de la Făgăraș. Și să poată avea în teren apărarea standard, în care să reintre Ragea, cel a cărui lipsă a fost prea evidentă în meciul de luni seara!
    De n-o fi victorie, va fi bun și un egal, care i-ar putea readuce pe locul al doilea al clasamentului. CSM Focșani va avea și la Vaslui suportul loialilor și entuziaștilor suporteri care i-au însoțit în multe locuri din țară, înclusiv în victoria de la Fărăraș pe și-o doresc repetată și la Vaslui!                 
    Meciul dintre HC Vaslui și CSM Focșani 2007 va fi condus de Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu, din Constanța, iar observator va fi Vlad Ionescu, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?