Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O tânără își caută tatăl, originar din Vrancea, după ce bărbatul a dispărut de la domiciliu


    Marinel Purcel, un bărbat în vârstă de 47 de ani, originar din comuna Valea Sării, Vrancea, dar stabilit de 24 de ani în comuna Berceni, județul Ilfov, a dispărut din data de 23 aprilie, din comuna de domiciliu.
    Familia bărbatului a semnalat dispariția acestuia, după ce în după amiaza zilei de luni, 23 aprilie, el nu a mai fost de găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. Potrivit familiei, la momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat sport, purta o bluză neagră, cu detalii de culoare mov și o pereche de pantaloni de culoare bleumarin. De asemenea, oamenii legii caută și mașina bărbatului, un Logan de culoare vișinie, cu numărul IF/02/KPM. Fiica bărbatului a lansat un apel disperat pe Facebook, distribuind fotografia tatălui său și rugând pe oricine are detalii despre acesta să contacteze familia la numărul 0721434858. Potrivit reprezentanților IPJ Ilfov, din data de 24 aprilie, a fost înregistrată dispariția bărbatului, ca urmare a sesizării primite din partea familiei, însă până la acest moment el nu a fost identificat.
    Conform celor relatate de soția bărbatului, acesta ar fi dispărut în cursul zilei de luni, după ce ar fi plecat de la magazinul pe care îl are în comuna Berceni. Toți cunoscuții au încercat să-l contacteze pe bărbat, sunându-l de nenumărate ori, însă nimeni nu a reușit să dea de urma sa, iar de miercuri telefonul acestuia nu a mai sunat deloc. „El era la magazin. Eu lucrez la 150 de metri de magazinul lui și în ziua respectivă, la 15:50, am venit la magazin, ca de obicei. El stătea pe scară aici, la masă erau doi inși care consumau ceva. Am intrat, am vorbit puțin cu el, m-a întrebat de fată, i-am spus că e la facultate, apoi ne-am luat la revedere și am plecat. Am ajuns acasă și pe la 17:00 l-am sunat, dar el nu mi-a răspuns la telefon. M-am gândit că poate are treabă și mă sună el după. A trecut o oră, două, a venit fata de la facultate pe la 20:15 și l-am sunat iar, să-l chemăm la masă, dar nu a răspuns. Ne-am urcat în mașină și ne-am dus la magazin. Când am ajuns la magazin, scria pe ușă: Mă întorc. Ușa era încuiată, mașina lipsea, iar el nu era. Am intrat în panică, nu știam ce s-a întâmplat și unde s-a dus, pentru că el întotdeauna mă suna când pleca după marfă și mă întreba dacă merg cu el, sau dacă am nevoie de ceva. Era un om calm, comunicam, nu aveam neînțelegeri. Am sunat iar, l-au sunat și niște prieteni, nu a răspuns nimănui. M-am dus la poliție, dar era închis. M-am dus cu un prieten prin împrejurimi, să vedem dacă e pe undeva, la vreun grătar, chiar dacă știam că nu obișnuiește. Ne-am uitat pe câmp, peste tot, dar degeaba.
    L-am sunat pe primar la 1:00 noaptea, i-am spus ce s-a întâmplat, ne-am dus la Popești la poliție. Aveam camere de supraveghere montate la magazin, dar de două săptămâni erau stricate și urmau să vină cei de la firmă să le repare. Soțul meu nu a apărut acasă nici în a doua zi și m-am dus la noi la poliție, am făcut proces verbal, după amiază au venit cei de la județ și au făcut poze la magazin, în curte, peste tot. Nimeni nu știe nimic. Am văzut la poliție că există o cameră, la aproximativ 100 de metri de magazinul lui, pe partea cealaltă, montată pe un stâlp la școală și care bate direct aici. Pe imaginilie surprinse de cameră se vede cum la 18:50 iese din magazin, apare un domn care era client de-al lui, vorbește cu el și-l trimite vizavi la magazin, să-i ia un pachet de țigări. Bărbatul ne-a povestit că venea de la serviciu și că soțul meu i-ar fi spus că se întoarce în zece minute. Clientul l-a așteptat, dar nu s-a mai întors. Pe filmare se vede cum soțul meu ia pachetul de țigări adus de client, se urcă în mașină, își pune centura și pleacă, în timp ce vorbea cu cineva la telefon”
, ne-a povestit soția bărbatului dispărut.
    Soția și fiica bărbatului îl așteaptă pe acesta să se întoarcă acasă și se roagă ca el să fie în siguranță, oriunde s-ar afla. Orice persoană care poate da detalii cu privire la persoana din imagine este rugată să anunțe poliția sau să sune la numărul de telefon 0721434858.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?