Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Polițistul vrâncean Nicolae Enache, aur la Campionatul de UniFight al MAI


    Agent șef adjunct Nicolae Enache, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, structura Serviciul pentru Acțiuni Speciale, a câștigat medalia de aur la Campionatul de UniFight al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), așa cum a făcut la toate competițiile la care a participat până acum. Polițistul a câștigat medalia de aur la categoria 85 de kg.
    Conform „Calendarului principalelor activități sportive interne și internaționale din anul 2018”, în perioada 17 – 20 aprilie, în localitatea Buziaș, județul Timiș, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului de UniFight a MAI, competiția fiind organizată de Centrul Cultural al MAI. La această manifestare sportivă au participt 80 de sportivi (femei și bărbați) din toate structurile ministerului.
    UniFight este o competiție marțială, un sistem sportiv care îmbină deopotrivă tehnici militare și stiluri de luptă tradiționale. În confruntarea din ring se pot folosi orice fel de tehnici: judo, kickboxing, box, karate, sambo sau lupte greco-romane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?