Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

VIDEO şi GALERIE FOTO: Trafic bară la bară și mai multe accidente, în perioada sărbătorilor pascale


    Nu a fost de ajuns că traficul aglomerat a pus la grea încercare nervii șoferilor, dar pe raza județului Vrancea au avut loc și mai multe accidente rutiere, în perioada sărbătorilor pascale.
    Astfel, vineri, pe DN2 București-Focșani, traficul s-a desfășurat îngreunat, la ieșirea din localitatea Dumbrăveni către Râmnicu Sărat, la kilometrul 160, din cauza unui accident rutier. Evenimentul în care au fost implicate două autovehicule s-a produs pe fondul neadaptării vitezei pe un sector de drum în curbă, fiind soldat cu rănirea ușoară a trei persoane, după cum a precizat Centrul Infotrafic din cadrul IGPR. „În jurul orei 13.50 prin intermediul numarului unic de urgență 112, la dispeceratul comun ISU-SAJ s-a anunțat producerea unui accident rutier pe DN 2-E 85 – pe raza localității Dumbrăveni, în care au fost implicate 2 autovehicule. 3 persoane au fost rănite în urma coliziunii, dar nu a fost nevoie de intervenția echipajului pentru descarcerare. Paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani actionează pentru acordarea asistenței medicale împreună cu reprezentanții SAJ Vrancea. Pentru gestionarea eventualelor situații de urgență care se pot crea, la fața locului a fost mobilizat și un echipaj cu o autospecială de stins incendii.
Echipajul Smurd a preluat o femeie care acuza dureri toracice, pasager în unul din autoturismele implicate în accident, iar echipajul SAJ a preluat un bărbat, șoferul celuilalt autoturism. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului, aceștia au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon ” Focșani. A treia persoană a fost asistată medical la fața locului și a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

    O tânără de 19 ani, din Piatra Neamț, a fost rănită duminică seara, după ce mașina în care se afla, un Volkswagen Golf cu numere de Vrancea, a intrat într-un cap de pod. Accidentul a avut loc pe DN 2D Bolotești – Focșani. După producerea accidentului, pasagera fost preluată de ambulanță și transportată la spital. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean de Urgență, victima a fost internată în cadrul secțiilor Chirurgie și Terapie Intensivă. „P.B., femeie în vârstă de 19 ani, din județul Piatra Neamț, prezintă politraumatism prin accident rutier, escoriații antebraț stâng. Pacienta se internează la Chirurgie -ATI”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență. 
    Un alt eveniment rutier, care s-a produs în apropiere de Bolotești, a avut loc luni dimineață, în jurul orei 9.45, pe Șoseaua Vrancei. Un autoturism Renault cu numere de Vrancea s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. La fața locului au ajuns pompierii cu o ambulanță SMURD și polițiștii.
     O femeie de 86 de ani, care mergea pe marginea drumului, a fost lovită luni seara de o mașină, care se deplasa pe același sens de mers, spre Panciu. Accidentul a avut loc pe raza comunei Câmpuri. Femeia a fost preluată de ambulanță și ulterior transferată la Neurochirurgie-Galați. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, aceasta prezenta politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis și plagă contuză occipitală. „Un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 L, a acroșat o femeie, de 86 de ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, pe același sens de mers, spre Panciu”, a precizat agent șef adjunct Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

    Un accident a avut loc marți după amiază, pe drumul care duce spre Suraia. Două persoane, care se deplasau pe o motocicletă, au fost rănite ușor, după ce aceasta s-a răsturnat. Potrivit informațiilor de la fața locului, este vorba de un bărbat și o femeie, căreia i-a fost montat guler cervical. Martorii spun că motociclistul a afirmat că ar fi frânat brusc după ce autoturismul din fața sa a virat, moment în care atât el cât și femeia au căzut. Motociclistul a susținut, potrivit martorilor, că mașina i-ar fi tăiat calea. La fața locului au fost prezenți polițiștii și o ambulanță.
    Luni și marți, DN2, între Focșani și Golești, județul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat, a fost pe lista drumurilor pe care s-a circulat în condiții de aglomerație, alături de DN1 sau autostrada A1. Un șofer ne-a transmis marți că traficul era așa de aglomerat, încât a făcut o oră de la intersecția cu Crângul Petrești până la Golești, în condițiile în care, în mod normal, distanța este parcursă în doar câteva minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?