Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Gimnastică – Fetele Focșaniului s-au întors cu 24 de medalii de la Cupa ”Emilia Eberle”, de la Arad!


    Sportivele secției de gimnastică a CSS Focșani au concurat în perioada 29-31 martie, la Cupa „Emilia Eberle” la Arad, împreună cu gimnaste de la CSM Arad, CSS Sibiu, CSM Viitorul Cluj-Napoca, CSM Onești, Palatul Copiilor Timișoara, CSS Cetate Deva. A fost o concurență valoroasă, fetele Focșaniului reușind să se remarce, așa cum au făcut la toate competițiile la care au participat, chiar dacă la clubul focșănean are loc o schimbare de generații! 
Rezultate:
    Junioare III nivel 1 – locul 2, echipa formată din Ioana Gafton, antrenată de profesoara Daniela Trandafir și profesorul Cezar Stoica, Irina Andrei, antrenată de profesoara Carmen Smeu și profesorul Florin Roșioru, Ana Maria Cosma, Andreea Denisa Popîrlan și Alessia Petrea, toate trei, antrenate de profesorii Dănuț Vulcan și Doinița Vulcan.
    La individual compus, Andreea Denisa Popîrlan s-a clasat pe locul 5, Ana Maria Cosma, pe locul 6.
    Pe aparate, la sărituri, Alessia Petrea s-a clasat pe locul 2, la paralele și sol, Andreea Popîrlan, pe locul 3, iar la bârnă, Ana Maria Cosma a încheiat concursul pe locul 6.
    La bară metalică chinga, Alessia Petrea a încheiat competiția pe locul 2 iar Ana Maria Cosma, pe locul 3.
    Junioare III nivel 2- locul 1, echipa care este formată din Simona Pavel, Elena Pătrașcu, Ana Maria Munteanu, toate antrenate de profesorii Carmen Smeu și Florin Roșioru, Raisa Chivu și Cătălina Munteanu, antrenate de profesorii Dănuț si Doinita Vulcan.
    La individual compus, Raisa Chivu s-a clasat pe locul 1, Cătălina Munteanu, pe locul 2, Ana Maria Munteanu, pe locul 5.
    Pe aparate, la sărituri, Cătălina Munteanu s-a clasat pe locul 1, Raisa Chivu, pe locul 2, Ana Maria Munteanu, și Andreea Gaviliță pe locul 3; la paralele, a câștigat Raisa Chivu urmată în ordine, de Cătălina Munteanu și, pe locul 3, de Ana Maria Munteanu și Andreea Gavriliță; la bârnă, Raisa Chivu a încheiat concursul pe locul 3 iar la sol pe primul loc s-a situat Raisa Chivu urmată pe locul 3 de Cătălina Munteanu.
    La bară metalică chinga ordinea primelor trei a fost: Raisa Chivu, Cătălina Munteanu, Ana Maria Munteanu.
    În total, gimnastele Fcșaniului au obținut 24 de medalii, dintre care, 6 de aur, 6 de argint și 12 de bronz.
    După concurs, profesorul Florin Roșioru, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani mi-a spus: „A fost o competiție foarte bine organizată și frumoasă si foarte benefică pentru sportive care a venit ca o verificare foarte importantă înainte de Campionatele Naționale ale Cluburilor Sportive Scolare ce vor avea loc la Buzău imediat după sărbătorile pascale, în perioada 16 -19 aprilie. Sportivele secției de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar s-au remarcat din nou și au dovedit că sunt o echipă foarte omogenă și muncitoare, obținând și rezultatele bine meritate! Mulțumesc tuturor părinților pentru implicare și sustinere în această activitate. Felicit atât sportivele cât și pe toți antrenorii din sala de gimnastică pentru rezultatele valoroase obținute! Sperăm să vină cât mai multe fetițe la selecție pentru care avem program de luni până vineri, între orele 9,00 -18.00. Ne dorim să avem o cât mai mare arie de selecție, urmând pe parcurs să apară și câte o nouă stea a gimnasticii focsănene. Cu această ocazie le urez tuturor sportivilor și antrenorilor ” Sărbători Fericite!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?