Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Kylie Minogue speră că noul său album demonstrează că nu are ‘resentimente’ după despărţirea de logodnic


Kylie Minogue spune că s-a simțit cu ”inima frântă” când a lucrat la noul album, după despărțirea de logodnicul ei, dar speră că fanii care îi vor asculta discul vor vedea că nu are ”resentimente”, informează joi Press Association. Cântăreața a început să lucreze la albumul ”Golden” în aceeași perioadă în care și-a anulat logodna cu actorul britanic Joshua Sasse, în februarie 2017. ”Nu compun din perspectiva suferinței. Am avut puțin inima frântă, nu mă simțeam foarte puternică la un moment dat, cu toții traversăm astfel de momente, știm cum se simte. Dar am tendința să îmi revin destul de repede, am o atitudine pragmatică”, a spus cântăreața pentru revista Attitude. ”Este o perspectivă rațională, din inimă, cu umor, despre cum mă simt acum… Sper că se poate vedea din album că nu am resentimente, nu mă agăț de nimic”, a completat cântăreața.
Minogue, care împlinește 50 de ani în mai, spune că albumul reprezintă ”o privire atentă despre momentul pe care îl trăiește acum”. Cântăreața recunoaște că trece prin stări de anxietate, dar, în loc să caute ajutor specializat, recurge la o metodă tradițională de vindecare. ”Am mai multe voci în cap care îmi vorbesc. Cred că o parte dintre acestea sunt ale creierului nostru care rezolvă probleme, tic-tac, tic-tac… (când sunt nervoasă) pun ceainicul pe foc și îmi fac un ceai… Dar dacă aș cunoaște răspunsul, aș rezolva și nu aș mai avea probleme cu anxietatea. Probabil că mi-ar face bine consilierea, dar nu prea îmi place”, a adăugat artista. ”Bunica mea în vârstă de 98 de ani spunea cu mulți ani în urmă ‘Ai nevoie doar să stai întinsă, să îți ridici mâinile și să stai așa timp de zece minute’. Åži avea așa de mare dreptate, așa voi face. Într-o zi de filmare, în timpul pauzei de prânz o să-mi spun ‘Așa, telefonul închis, lumina închisă’ și voi încerca să stau nemișcată”, a spus artista.
Minogue apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Attitude, disponibil în versiune print și online din 29 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?