Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Charlotte Gainsbourg spune că tinerii sunt derutaţi și nu știu cum ‘să cucerească’ sexul opus


Charlotte Gainsbourg spune că tânără generație este derutată și nu știe cum ”să cucerească” sexul opus în contextul dezbaterilor din societatea contemporană, informează luni Press Association. Cântăreața și actrița în vârstă de 46 de ani a apreciat mișcarea MeToo, spunând că este ”un lucru minunat că femeile au început să vorbească”.
Într-un interviu pentru publicația Daily Telegraph, protagonista peliculei ”Nymphomaniac” a criticat însă ceea ce a denumit ”exagerare”. Artista franco-britanică, fiica lui Serge Gainsbourg și a lui Jane Birkin, spune că generația viitoare este derutată. ”Cred că băieților le este foarte greu să știe ce trebuie să facă, cum să cucerească o fată, precum și situația inversă. Va deveni un subiect foarte sensibil”, a spus acesta. Actrița spune că nu ar fi susținut scrisoarea semnată de 100 de femei franceze, printre care și Catherine Deneuve, care spunea că acuzațiile care au urmat scandalului Harvey Weinstein au fost duse prea departe.
”Sunt de acord cu dorința de a opri o vânătoare de vrăjitoare… dar a fost un moment prost ales”, a adăugat actrița. ”Hărțuirea sexuală este la fel peste tot, dar avem cu siguranță o cultură diferită (în Franța). Așa că este ușor pentru noi, femeile, să vedem ce se întâmplă în America și în Marea Britanie, să râdem puțin de situație și să credem că este un pic exagerat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?