Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Tessa Thompson și Chris Hemsworth, protagoniștii noului film ”Men in Black”


După ce au jucat împreună în filmul cu supereroi ”Thor: Ragnarok” (2017), actrița americană Tessa Thompson și actorul australian Chris Hemsworth se vor reîntâlni într-un nou film din seria ”Men in Black”, potrivit revistei de specialitate The Hollywood Reporter, citată de EFE. Acest film derivat, ”spin-off”, pe care îl pregătește studioul Sony îl va avea ca regizor pe F. Gary Gray, cunoscut pentru ”Straight Outta Compton” (2015) și ”The Fate of the Furious” (2017).
Noul film din seria ”Men in Black”, a cărui premieră va avea loc în 2019, nu-i are în distribuție pe Will Smith și Tommy Lee Jones, protagoniștii primelor trei părți, care îi interpretau pe agenții J și K, însărcinați să protejeze Pământul de amenințarea extratereștrilor. Pe lângă rolul său din ”Thor: Ragnarok”, foarte apreciat de critică, Tessa Thompson a făcut parte din distribuția filmului de science fiction ”Annihilation” (2018), în regia lui Alex Garland, alături de Natalie Portman, Oscar Isaac și Gina Rodríguez.
Actrița americană va juca de asemenea în cel de-al doilea sezon al serialului ”Westworld”, difuzat de HBO și a cărui premieră va avea loc pe 22 aprilie. Nou film ”Men in Black” are un scenariu semnat de Matt Holloway și Art Marcum, care au mai scris ”Iron Man” (2008) și ”Transformers: The Last Knight” (2017). Studioul Sony Pictures dorește să relanseze această serie cu noi actori și un stil reînnoit, în genul noilor filme ”Jurassic Park” sau ”Jumanji”. Cu încasări de peste 500 de milioane de dolari în întreaga lume, filmul original ”Men in Black” a fost un mare succes în 1997 și a avut două continuări: ”Men in Black II” (2002) și ”Men in Black 3” (2012).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?