Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Handbal juniori 2: Focșănenii au încheiat în forță returul de campionat! CSS Focșani – CS Năvodari 34-21 (15-11)


Echipa CSS Focșani: Daniel Nichițelea, Cătălin Sava – Valeri Iorga – 6 goluri, Răzvan Șeitan – 3, Marius Duțulescu, Alin Iorga – 3, Alexandru Postelnicu, Andrei Gheorghiță – 6, Eduard Duțulescu – 2, Ovidiu Ionel – 1, Vlad Berheci – 4, Theodor Istrate – 3, Andrei Bardan, Răzvan Boghian – 5, Nedad Mijalkovic, Emil Pușcașu – 1.    

Echipa de handbal juniori 2 a CSS Focșani a jucat, duminică, 18 martie, ultima sa partidă oficială pe teren propriu din actuala ediție de campionat. Calificați în turneul semifinal al Campionatului Național, handbaliștii pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan urmează să evolueze în continuare doar pe teren neutru, în condițiile în care regulamentul stabilit de FR Handbal prevede că nici una dintre calificate nu poate fi organizatoare a turneului semifinal sau final!
În meciul din ultima etapă a returului, în Sala Polivalentă a venit CS Năvodari, formație pe care focșănenii o întrecuseră de două ori până acum, dar la diferențe de scor relativ mici. Și de această dată partida a început în echilibru și în teren, și ca scor, cele două formații mergând cap la cap până la 8-8. A urmat o desprindere rapidă a gazdelor care au intrat în pauză cu 15-11. Diferența de patru goluri s-a menținut până la 19-15 după care în joc nu a mai fost, practic, decât formația gazdă care avea pusă între ea și echipa din Năvodari, în minutul 40, o diatanță de 14 goluri: 30-16. Meciul s-a încheiat cu 34-21, scor ca reflectă o bună prestație a elevilor profesorului Lucian Tucan, care au înțeles că pot face performanță dacă își mențin consistența și concetrarea în joc de la începutul până la finalul meciului, indiferent de valoarea adversarei!
Formația de juniori 2 a CSS Focșani va continua pregătirile pentru turneul semifinal, care va avea loc în perioada 2-5 mai. Va fi, practic, o pauză competițională de aproape o lună și jumătate pe care profesorul Lucian Tucan și elevii săi o vor folosi pentru a ajunge la nivelul de pregătire care să le permită să se bată pentru un loc în turneul final!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?