Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Handbal juniori 3 – Focșănenii merg în turneul semifinal!


Formația CSM Focșani 2007: Silviu Vișan, Alexandru Muraru – 4, Vlad Ivan, Călin Ciubotaru, Luca Gogonea – 2, Robert Feraru – 4, Alexandru Golea – 4, Denis Bari – 1, Petru Andronic, Dennis Bogdan – 1, Radu Andronic – 3, Andrtei Popoiu, Răzvan Prundiș – 3, Georgian Ciocoiu, Alexandru Gheorghiță, Bogdan Dochioiu. 
În Sala Polivalentă s-a disputat, ieri, începând cu ora 11,00, meciul de handbal dintre CSM Focșani 2007 și CSS Tecuci din penultima etapă a Campionatului Național al juniorilor 3. Gazdele aveau nevoie de victorie pentru a fi sigure de calificarea în turneul semifinal în condițiile în care la locul al treilea, calificant, aspira și CS OK Sport Onești care avea tot ieri, de la ora 15,00, joc acasă cu Știința Municipal Bacău. In cazul unei victorii a oneștenilor, CSM Focșani 2007 urma să aștepte rezultatul întâlnirii dintre CSS Tecuci și formația din Onești din etapa viitoare, pentru a ști dacă merge sau nu mai departe în campionat. Dacă băcăuanii câștigau, jucătorii pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Rusu erau în turneul semifinal! În Polivalentă partida s-a terminat la egalitate, 22-22 (11-11) iar CS OK Sport a pierdut la mare diferență întâlnirea cu echipa din Bacău, una dintre cele mai puternice din țară. Scor 27-42! Consecința: CSM Focșani 2007 urcă în etapa următoare a competiției!
Partida dintre CSM Focșani 2007 și CSS Tecuci a fost foarte echilibrată, nici una dintre formații nereușind să se distanțeze la mai mult de două goluri. Ultimii care au avut un astfel de avans au fost focșănenii, însă accidentările principalului lor marcator, Robert Feraru și conducătorului de joc, Alexandru Golea le-au slăbit atacul și oaspeții au egalat. Scorul final a reflectat realitatea din teren, în care formația gazdă, aflată la primul an la juniori 3 a avut o prestație foarte bună în fața unei echipe mai mature – în al doilea an de juniori 3, și cu talie și forță superioare.
Promovarea în turneul semifinal este o veritabilă performanță pentru juniorii 3 ai CSM Focșani 2007 și a antrenorilor care au obținut maximum din ceea ce puteau obține în actuala ediție de campionat. Echipa de juniori a fost înființată pentru a fi pepinieră echipei de seniori într-o perspectivă rezonabilă. A fost inițiativa profesorului Viorel Ciubotaru ce se dovedește viabilă, echipa având în componență jucători cu calitățile care să-i urce spre formația de handbal reperzentativă pentru Focșani!
Reușita juniorilor 3 ai CSM Focșani 2007 se adaugă performanțelor celorlalte echipe de juniori din Vrancea – juniorii 1 de la Adjud, în lot cu mai mulți focșăneni, pregătiți de profesorii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț, și juniorii 2 ai CSS Focșani, pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan, ambele, calificate, la rândul lor, în turneele semifinale! Și aceste echipe au jucători de calitate ce pot constitui rezervorul care să alimenteze echipa de seniori de Ligă națională a CSM Focșani 2007! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?