Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fotbal, Cupa României – Panciu este în sferturi de finală!


Miercuri, 14 martie, de la ora 15,30, pe stadionul din Panciu, echipa locală Fotbal Club a întâlnit pe Victoria Gugești în restanța din optimile Cupei României, etapa județeană, partidă amânată din 2017. Formația gazdă a reușit performanța de a remonta un handicap de două goluri, după ca a fost condusă cu 1-0 la pauză, apoi, cu 2-0. La terminarea a 90 de minute de joc scorul era 2-2.
S-a intrat în prelungiri și Bălosu (foto) a lovit lovit decisiv, pe contraatac atunci când mai erau cinci minute de joc! A fost al treilea gol al său în această partidă! Gugeștenii au forțat egalarea în fața unei apărări foarte bine organizate, au obținut o lovitură liberă de la 18 metri, însă mingea șutată de Bîra s-a dus pe lângă bara din dreapta portarului gazdelor. A fost ultima fază a meciului, pentru că imediat centralul Mădălin Ivanciu a fluierat finalul!   
În sferturile de finală ale Cupei României, etapa județeană, s-au mai calificat Sportul Ciorăști, Național Golești, Voința Cîrligele, CSC Dumbrăveni, Unirea Èšifești și Dinamo Tătăranu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?