Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vrâncean băut și fără permis conducea un autovehicul tip motor de tăiat lemne


Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 11 martie a.c., ora 13.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au depistat pe o stradă din satul Bordeasca Veche, un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un ATV, fără număr de înregistrare și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice”.

La data de 10 martie a.c., ora 10.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au depistat pe DJ 204B, un bărbat în vârstă de 64 ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autovehicul tip motor de tăiat lemne înregistrat la Primăria Măicănești, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost testat alcooltest, rezultând o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 10 martie a.c., ora 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, din Mărășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 11 martie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au depistat un tânăr în vârstă de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205C în comuna Golești, aflându-se sub influenta alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?