Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

UMF Târgu Mureș introduce, în premieră, un program de pregătire sportivă pentru candidaţii la Medicină Militară


Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu Mureș a anunțat, miercuri, că introduce, în premieră, un program de pregătire sportivă pentru candidații la Medicină Militară din cadrul Facultății de Medicină.
Potrivit unui comunicat de presă al UMF Târgu Mureș, pentru anul universitar 2018-2019 a fost suplimentat la 100 numărul de locuri la Medicină Militară, candidații având de parcurs trei etape – recrutarea, selecția și admiterea, iar pregătirea sportivă face parte din etapa de selecție. „Învățământul medical militar oferit de Institutul Medico-Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș este la cele mai înalte standarde. Avantaje ale studenților la Medicină Militară sunt școlarizare, cazare, hrană și asistență medicală gratuită, o soldă lunară începând cu primul an de studiu și burse ERASMUS+ la universități din străinătate”, a arătat UMF Târgu Mureș.
Activitățile de pregătire sportivă vor fi organizate în perioada martie – aprilie 2018, de către o echipă formată din cadre didactice ale universității, coordonată de conf. dr. Adela Bădău, și nu vor fi gratuite. Acestea vor avea loc duminica, pe 11 și 25 martie, precum și pe 15 și 29 aprilie, în campusul UMF, începând cu ora 10,00, vor dura două ore și vor costa câte 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?