Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO şi GALERIE FOTO: Bărbat în comă după ce a intrat cu mașina în spatele unui excavator; medicii vrânceni vor să-l transfere la un spital de neurochirurgie din țară


Un bărbat de 47 de ani se află în comă Glasgow 6 puncte după ce a intrat cu autoturismul în spatele unui excavator. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 15.45, pe drumul național 2M, la ieșire din Odobești spre Focșani.
Aseară, în jurul orei 19.30, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani, Alina Cosma, ne-a declarat că bărbatul era încă în comă Glasgow 6 puncte, dar stabilizat. El era internat pe Terapie Intensivă. Medicii luau în calcul transferarea pacientului la un spital de neurochirurgie din țară, în cursul zilei de astăzi.
Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leagă Odobeștiul de Focșani, șoferul unui autoturism Peugeot intrând în coliziune cu partea din spate a unui excavator. Bărbatul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele mașinii. După ce a fost scos, el a fost predat medicilor de pe ambulanța SAJ sosită la fața locului, care l-a transportat de urgență la Spitalul Județean. „În jurul orei 15:50 a fost anunțat un accident rutier pe DN2M, tronsonul Focșani-Unirea-Odobești. Din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit autospeciala de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au intervenit pentru descarcerarea unei persoane în stare de inconștiență aflată încarcerată într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un excavator. Persoana a fost descarcerată și preluată de echipajul SAJ VN”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Conducătorul excavatorului a încercat să ajute victima, dar nu a reușit deoarece aceasta era blocată între fiarele mașinii. „Mergând spre Milcovul, m-am trezit cu el pur și simplu în spate. M-am dat repede jos să văd ce s-a întâmplat. Am încercat să-l scot (pe șofer-n.r.), dar era blocat. Este rănit la cap… Nu era groasă ceața, mai încoace s-a făcut, dar atunci nu mi s-a părut groasă. Veneam tocmai de la Butucoasa, am curățat poduri de zăpadă, la drumuri naționale”, a spus conducătorul excavatorului.
Încă de la început s-a spus că starea bărbatului era foarte gravă, fiind  diagnosticat cu traumatism cranio cerebral deschis, traumatism de coloană cervicală și traumatism de coloană lombară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?