Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Tânăr judecat pentru tentativă la omor; el a fost cercetat pentru mai multe fapte de agresiune


    Un tânăr de 20 de ani, din Odobești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Pe lângă asta, Ionuț T. va mai fi judecat și pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
    Infracțiunea de tentativă la omor a comis-o asupra fostului concubin al mamei sale, bărbat care l-a crescut pe inculpat ani buni. Conform rechizitoriului, fapta a fost comisă în prima zi a acestui an, în locuința improvizată în incinta Gării Odobești. Partea vătămată a mers la locuința fostei concubine, unde se afla femeia și copiii ei, printre care și inculpatul, cu scopul de a le duce de mâncare. În momentul în care persoana vătămată a intrat în încăpere, inculpatul a întrebat-o pe aceasta ce caută. Victima a spus a venit să le aducă de mâncare. Partea vătămată nu a mai apucat să mai spună nimic altceva, pentru că inculpatul a și început să o lovească cu pumnii și picioarele. Bărbatul agresat a căzut la pământ în urma loviturilor primite și în timp ce era jos, inculpatul a continuat să o lovească cu o coadă de mătură. În cele din urmă coada de mătură s-a rupt, moment în care inculpatul a ieșit din încăpere. S-a întors la scurt timp cu o bâtă din lemn cu care l-a lovit pe bărbat de mai multe ori în zona capului. Inculpatul a încetat să mai dea în momentul în care a intervenit un martor și l-a oprit. Persoana vătămată a suferit leziuni grave și a avut nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale.
    Anterior comiterii acestei fapte, inculpatul mai era cercetat și în alte dosare, care au fost conexate la acesta. Astfel, în rechizitoriu se mai arată că la data de 25 februarie 2017, în timp ce se afla în locuința sa din incinta Gării Odobești, băut fiind, a lovit cu pumnii și picioarele o persoană, care a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale.
    În luna aprilie a anului 2017, el a mai lovit alte două persoane, după ce a pătruns fără drept în locuința acestora. Pe unul dintre bărbați l-a lovit cu pumnul în față, iar pe celălalt l-a lovit în abdomen. Motivul ar fi fost acela că una din părțile vătămate i-ar fi propus surorii inculpatului să întrețină raporturi sexuale cu ea.
    În aceeași lună și la aceeași dată, respectiv 11 aprilie 2017, în timp ce se afla la un magazin din Odobești, băut fiind, el a înjurat-o pe vânzătoare și a amenințat-o. Tot atunci, a spart și un geam al magazinului, a încercat să lovească o persoană și a făcut scandal.
    Tânărul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, urmând ca măsura preventivă să fie discutată astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?