Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Judo – Claudiu Neagu de la CSS Focșani, medaliat cu argint la Campionatul Național U 18!


    Unul dintre cei mai talentați tineri judoka vrânceni, Claudiu Neagu, de la CSS Focșani, a încheiat cu medalie de argint la categoria 60 kg. Campionatul Național U 18 care a avut loc la Arad la sfârșitul săptămânii trecute. Elevul profesorului antrenor Dumitru Zisu a câștigat primele patru întâlniri cu același scor, 10-0 trecând pe rând de Alexandru Herghelegiu, de la Bacău, Robert Boldos, de la Oradea, Andrei Alexandru  Moga, de la Tîrgoviște și Iosif  Badea, de la Craiova. În finală, Claudiu Neagu a fost întrecut cu 10-0, de Alexandru Popa, de la Liberty Oradea.
    Colega de club a lui Claudiu, Violeta Vlase, care s-a clasat pe locul al cincilea la 70 kg., a avut următorul parcurs: înfrângere în primul tur, apoi în recalificări a câștigat cu 10-0 meciurile cu Reka Gondos de la Tîrgu Secuiesc și Sandra Mirea, de la CSS 5 Rapid București. În finala pentru locul al treilea, a fost depășită cu 10-0 de Claudia Tarbă de la Deva. Violeta și-a făcut cadou de ziua ei locul al cincilea la Campioantul Național iar sensei și colegii au sărbătorit-o oferindu-i un tort foarte gustos, pe care echipa l-a consumat fără teamă că va depăși careva limitele categoriei!   
    Al treilea judoka pregătit de sensei Dumitru Sandu Zisu la CSS Focșani, Fabrizio Mucenica, a încheiat competiția pe locul al șaptelea la +90 kg. În primul tur, Mucenica a pierdut iar în recalificări a câștigat întâlnirea cu Angelo Burlacu, de la Roman pentru ca în turul următor să fie întrecut de Gabriel Petru Farcaș, de la LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?