Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Posturi vacante sau rezervate pentru anul școlar 2018 – 2019


Mai multe posturi au fost declarate vacante sau rezervate pentru anul școlar 2018 – 2019. Lista a fost făcută publică de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.
Astfel, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vrancea există un post complet în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, nivel liceal, dar și un post rezervat la Școala Duiliu Zamfirescu din Focșani. Ambele sunt pe perioadă determinată. Pe perioadă nedeterminată este un post de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică la Școala Ion Basgan și Școala nr. 3 Focșani și încă unul la Colegiul Cotea și Liceul G.G. Longinescu.
La Centrul Școlar Elena Doamna Focșani sunt, printre altele, disponibile ore pentru economie, educație antreprenorială – economie aplicată, educație muzicală, educație plastică și educație vizuală, fizică – științe, geografie. De asemenea, sunt ore și pentru profesor itinerant și de sprijin pentru învățământul special primar. La Centrul din Măicănești sunt ore pentru învățător- educator/ institutor, profesor educator.
La Clubul Sportiv Școlar Focșani sunt ore pentru profesori de atletism, handbal, judo, baschet, iar la Colegiul Economic de chimie, economic, administrativ, comerț și servicii, administrativ poștă nivel liceal. Alte ore sunt pentru geografie, istorie sau limba franceză. La Colegiul Cuza sunt ore pentru profesor de informatică, istorie, engleză, germană, latină, matematică, nivel liceal. La Colegiul Emil Botta, nivel liceal, sunt ore de biologie, economie, educație antreprenorială, educație fizică și sport, filosofie – logică – sociologie, istorie, engleză, franceză, limba și literatura română, religie ortodoxă.
La Colegiul Național Unirea Focșani, nivel liceal, sunt ore de geografie, istorie, limba latină, română și germană, matematică. La Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani, nivel liceal, sunt ore pentru profesor de electronică și automatizări, electromecanică, electrotehnică, fizică, limba franceză. La Colegiul Gheorghe Asachi din Focșani sunt ore pentru profesori din domeniul economic – administrativ, comerț/ servicii, educație fizică și sport, geografie, limba română, franceză, pregătire – instruire practică. La Colegiul Tehnic Gheorghe Balș Adjud sunt ore pentru profesori de educație fizică și sport, economie, educație antreprenorială, geografie, informatică, mecanică, instruire practică, ba chiar și de protecția mediului și psihologie/ filosofie/ logică și argumentare și comunicare.
La Colegiul Ion Mincu Focșani sunt ore pentru profesori de alimentație publică și turism, chimie, economic – administrativ, iar la Colegiul Valeriu D. Cotea din Focșani de construcții și lucrări publice, educație fizică și sport, educație plastică – educație vizuală – educație artistică. Mai sunt ore de matematică, limba latină, limba română, geografie sau franceză ori mecanică. Și la Colegiul Auto sunt ore pentru profesorii de educației fizică și sport, fizică și mecanică.
Gradinița cu program normal Slobozia Bradului are nevoie de educatoare, la fel ca și grădinițele din Vîrteșcoiu, nr. 1, nr. 16, nr. 17, nr. 18, nr. 2 și nr. 23 din Focșani, nr. 1 Odobești.
La Liceul cu Program Sportiv Focșani sunt ore pentru profesori de chimie, educație fizică și sport – pregătire sportivă de specialitate, educație plastică și vizuală, educație tehnologică, engleză și franceză, matematică. La Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu sunt ore pentru domeniul ansamblu coral, arhitectură, artă vocală – inițiere vocală, instrumente la alegere, istoria muzicii, limba română, religie ortodoxă, studiul corpului și al figurii umane în culoare.
La Școala Dumiliu Zamfirescu din Focșani sunt ore pentru profesor de cultură civilă, învățătoare, profesor de istorie și matematică, iar la Școala Ion Basgan din Focșani pentru învățători, profesor de informatică, matematică, franceză. La Școala Ștefan cel Mare din Focșani pot fi ocupate ore de religie ortodoxă, biologie, limba română, dar sunt locuri vacante și pentru învățători.

Lista cu posturile vacante rezervate este disponibilă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?