Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Accident în curtea interioară a Spitalului Adjud, provocat de un adolescent de 16 ani


Infracțiuni la regimul rutier

La data de 24 februarie a.c., ora 08.30 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, care a avut loc în curtea interioară a spitalului din municipiul Adjud. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un minor în vârstă de 16 ani din comuna Homocea, județul Vrancea, a condus un autoturism fără a deține permis de conducere și pe fondul lipsei de experiență a acroșat două autoturisme parcate. Evenimentul s-a soldat doar pagube materiale, în cauză fiind întocmit dosar penal.

La data de 24 februarie a.c., ora 13.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești, au oprit pe raza comunei Slobozia Bradului, un bărbat în vârstă de 40 ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?