Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

ULTIMA ORĂ! Un tânăr băut și fără permis a provocat un accident la Adjud; accident și la intrarea în Focșani dinspre Bolotești


Un accident rutier s-a produs în această seară în Adjud. Potrivit primelor informații, evenimentul rutier s-a soldat cu 3 victime, rănite ușor. Din primele cercetări a reieșit că vinovat de producerea accidentului ar fi un șofer, care se afla sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere.
Potrivit unor surse, un tânăr în vârstă de 18 ani, băut și fără permis de conducere, ar fi luat jeep-ul prietenului său de 20 ani și a plecat la plimbare. În timp ce se deplasa pe str. Republicii din Adjud nu a acordat prioritate unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta. Inițial, evenimentul a fost considerat tamponare, ulterior, 3 persoane din autoturismul care circula regulamentar, un bărbat în vârstă de 31 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani și un minor în vârstă de 12 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un al treilea autoturism a fost acroșat în accident. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumul public sub influența alcoolului, fără permis de conducere, vătămare corporală și încredințarea unui autoturism.
Un accident (FOTO) a avut loc astăzi (duminică) și la intrarea în Focșani dinspre Bolotești. Conducătorul auto al unui Volkswagen Golf  5, care mergea din direcția Bolotești către Focșani, la intrarea în municipiu, a derapat, intrând pe contrasens în gardul unei firme, dărâmându-l. Mașina a fost avariată, dar din fericire, conform primelor date, nimeni nu a fost rănit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?