Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal juniori – Turneele semifinale, în aprilie și mai, pe terenuri neutre!


    Federația Română de Handbal a stabilit programul turneelor semifinale ale campionatelor naționale de juniori. Și în acest an, Vrancea va avea reprezentante la acest nivel competițional. Sunt calificate, cu multe etape înainte de terminarea sezonului regulat, echipele de juniori 1 a CSS Focșani – secția Adjud, pregătiți de profesorii antrenori – și arbitri de Ligă Națională – Marian Drăghici și Ionuț Drăguț și de juniori 2 a CSS Focșani, pregătită de antrenorul emerit Lucian Tucan. Într-o poziție favorabilă pentru calificarea în penultimul act al competiției se află și juniorii 3 ai CSM Focșani 2007 pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Rusu. Dacă vor avea un  parcurs normal în ultimele etape, își pot conserva locul al treilea în clasament, se pot alătura ca performanță după tur și retur colegilor handbaliști mai mari!
    Perioadele în care FRH a decis că vor avea loc jocurile turneelor semifinale sunt 18-22 aprilie, pentru juniorii 1, 25-29 aprilie, pentru juniorii 3 și 2-6 mai, pentru juniorii 2.
    Federația a mai stabilit ca aceste turnee să aibă loc pe terenuri neutre și a și solicitat asociațiilor județene de handbal interesate să depună oferte în acest sens. Asta înseamnă că susținătorii echipelor vrâncene nu vor putea la lucru – și nu vor putea fi alături de favoriți în Sala Polivalentă, chiar dacă CSS Focșani sau CSM Focșani 2007 și-ar fi dorit să fie organizatoare! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?