Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Nicolae Datcu a cântat la petrecerea aniversară a cuplurilor păncene care au împlinit 25, respectiv 50 de ani de căsnicie


    Primăria Orașului Panciu a premiat duminică, 18 februarie 2018, cuplurile care, în 2017 și 2018, au împlinit 25 și 50 de ani de căsătorie. Primarul Iulian Nica a oferit fiecărei familii câte o diplomă jubiliară, un tort aniversar, flori și o fotografie personalizată de la eveniment. „Vă felicit pentru dragostea adevărată, respectul reciproc, armonia și înțelegerea în care ați trăit până acum! Anii petrecuți împreună demonstrează că ați trecut de mult testul timpului, că ați depășit multe dintre obstacolele vieții. Dumneavoastră ați aflat secretul prin care mențineți nealterată de vremuri și de provocări această legătură sacră! Sunteți cel mai bun exemplu că familia reprezintă fundamentul unei societăți sănătoase! Vă urez ani mulți și fericiți împreună și de acum înainte! Să rămâneți aceiași oameni frumoși, devotați unul altuia și familiei pe care o aveți! Să aveți parte de sănătate și să vă bucurați de copii, nepoți și de strănepoți!”, a spus primarul Iulian Nica.
    La petrecerea organizată cu acest prilej, invitații s-au bucurat de un meniu deosebit și de muzică bună. La reușita evenimentului a contribuit și cunoscutul interpret de muzică populară Nicolae Datcu, surpriza primarului Iulian Nica pentru familiile sărbătorite.
    În cursul zilei de luni, 19 februarie 2018, cuplurile care nu au reușit să ajungă la petrecere vor primi la domiciliu diplomele jubiliare, florile și torturile aniversare.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?