Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! A murit fostul primar al comunei Câmpuri, Vlad Nicolae, profesor de meserie


 Profesorul Vlad Nicolae, care a fost și primar al comunei Câmpuri în perioada 1992-1996, a trecut la cele veșnice, la vârsta de 81 de ani. Acesta a predat decenii întregi limba și literatura română la școala din satul Rotilești, comuna Câmpuri. Câțiva ani a fost și director al școlii în care a predat. 
 După ce s-a pensionat, în 1992, a candidat la funcția de primar al comunei Câmpuri și a și fost ales edil. El a condus administrația publică locală timp de un mandat, din 1992 până în 1996. Și chiar dacă a ales ca ultimii ani din viață să îi trăiască în Ciușlea, comuna Garoafa, oamenii din Câmpuri îi poartă o amintire frumoasă. „A fost un om de cinste, de valoare pentru comuna noastră. Domnul profesor și doamna au învățat generații întregi de copii”, a declarat, pentru Monitorul de Vrancea, viceprimarul comunei, Vlad Ion. 
 Potrivit informațiilor furnizate de acesta, profesorul Vlad Nicolae va fi înmormântat în cimitirul din Cîmpuri, iar slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Valea Babei. Fostul profesor are o fiică, stabilită în Austria, care se va întoarce în țară pentru înmormântarea tatălui.
 Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
 Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?