Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Soțul unei doctorițe și un paznic de la spital, morți după ce au făcut stop cardio respirator


Doi bărbați au murit ieri, la interval de aproximativ o oră și jumătate, după ce au făcut stop cardio respirator. Primul bărbat a murit pe strada Ștefan cel Mare din Focșani, iar cel de-al doilea în ghereta Secției Psihiatrie a Spitalului Județean.
Astfel, ieri, în jurul orei 16:30, pe strada Ștefan cel Mare din Focșani, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ cu medic au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 62 de ani, aflat în stop cardio respirator. Timp de mai bine de 40 de minute echipajul medical i-a aplicat bărbatului manevre de resuscitare la fața locului. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, persoana nu și-a revenit, fiind declarată decedată de medicul SAJ. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi soțul medicului pediatru Maria Oprea. El lucra la APIA Vrancea.  
În jurul orei 17.50, pompierii din cadrul SMURD, Detașamentul de Pompieri Focșani și un echipaj SAJ Vrancea au intervenit pentru acordarea de prim ajutor calificat unei persoane aflate în stop cardio-respirator, în Focșani, pe str. Comisia Centrală, în curtea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Focșani. Și în acest caz a fost declarat decesul. Potrivit  informațiilor, este vorba despre paznicul de la intrarea în secțiile Spitalului Județean situate pe strada Comisia Centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?