Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Bărbați condamnați la închisoare, duși de polițiști la Penitenciarul Focșani


3 MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII, PUSE ÎN APLICARE DE POLIÈšIȘTI

Joi, 1 februarie a.c., polițiștii Posturilor de Poliție Gugești și Sihlea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, în urma desfășurării unor activități specifice, au pus în aplicare trei mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, emise pe numele unor persoane din comunele Gugești, Sihlea și din municipiul Râmnicu Sărat.
La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gugești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Ploiești, pe numele unui bărbat, de 26 ani, din localitate. Bărbatul este condamnat la pedeapsa de un an și șase luni închisoare pentru săvâșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.
În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sihlea au depistat doi bărbați, de 42 respectiv 22 ani, pe numele cărora Tribunalul Buzău a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 respectiv 2 ani și șapte luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de „constituirea unui grup organizat”, „spălare de bani” și „proxenetism”.
Cele trei persoane au fost depuse la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepselor.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?