Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal – Trei sferturi de finală ale „Cupei Vrancei Stan Gheorghiu“ vor fi duminică


Duminică, 4 februarie, în Sala Polivalentă, se vor disputa trei dintre sferturile de finală ale „Cupei Vrancei Stan Gheorghiu” la minifotbal. De la ora ora 16,00, va începe sfertul 2, între Lăutarii și Steaua Focșani, urmat la ora 17,10 de sfertul 3, între Atletico Textila și Zandeea Trade Sanorom Bolotești iar sfertul 4 dintre Progresul Focșani și Voința Deep Serv va începe la ora 18,20.
Primul sfert de finală s-a jucat miercuri seara, după meciul de handbal dintre CSM Focșani 2007 și CS Minaur Baia Mare. S-au întâlnit Grafit Décor și Green Garden Odobești. Grafit Décor s-a impus cu 5-1(1-0) la capătul unui meci în care odobeștenii s-au apărat pe două linii și au reușit să mențină scorul alb până în minutul 20. În pauză s-a intrat cu acest scor, însă în partea a doua a întâlnirii, cu garnitura completă, inclusiv cu Claudiu Ionescu și cei doi tecuceni – Căldăraru și Cristian, dar și cu Florentin Mănăilă, Dan și Adrian Oltianu și ceilalți tineri de la Focșani în bună dispoziție de joc, Grafit Décor a mai înscris de patru ori și a câștgat cu 5-1. Pentru Green Garden a marcat Ionuț Zăgan iar pentru învingători Mănăilă – 3 goluri și Ionescu -2.
Semifinalele „Cupei Vrancei Stan Gheorghiu” vor opune câștigătoarele sferturilor 1 cu 3 și 2 cu 4. 
Tot duminică sunt programate și jocuri ale etapei a patra din „Cupa Adi Olteanu” pentru old boys. Ieri erau certe orele de disputare ale partidelor Prietenii Adi – Vrancea Media: 13,30, și Finanțe – Foresta Gugești: 14,40.
În aceeași etapă se vor mai întâlni Soveja cu Poliția și GSM cu Doctor GSM, însă orele de joc nu au fost stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?