Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

TAROM lansează oferta „Săptămâna preţurilor îndrăgostite”; bilete de avion la tarife începând de la 99 euro dus-întors


Compania TAROM lansează oferta „Săptămâna prețurilor îndrăgostite” astfel că, în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2018, operatorul aerian pune în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 99 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, se precizează într-un comunicat al companiei remis luni.
Oferta este valabilă pentru călătoriile pe cursele operate de TAROM în perioada 14 februarie – 1 aprilie, respectiv 16 aprilie – 15 iunie 2018 (data ultimului retur). Aceasta este supusă unor termene și condiții speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate. „Toți pasagerii noștri beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord, respectiv check-in. Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât și prin agențiile proprii și cele autorizate din țară și de peste hotare”, se precizează în comunicatul citat.
Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?