Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal – Focșănenii au terminat la egalitate primul amical al iernii!


    Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Panaite, Parlac, Mihai – Manuk, Chivu, Lupu, Negoescu – Predoiu, Pasăre.
    În repriza a doua, CSM Focșani 2007 a jucat în formula: Apenciucesei – Petrescu, Nistor, Beșa, Budeanu – Manu, Zaharia, Pascu, Lupu – Remus Popa, Pasăre.
    Echipa Focșaniului a jucat, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11,00, primul amical al perioadei de pregătire pentru returul campionatului Ligii a III-a. La Chiscani, focșănenii au întâlnit echipa locală Sportul, din seria a doua a Ligii a III-a, întârită cu mai mulți jucători veniți să o ajute să urce în clasament. Conducătorii celor două formații au convenit ca meciul să aibă două reprize a câte 50 de minute.
A fost un joc de pregătire foarte util, pentru că le-a permis antrenorilor să vadă în joc întreg lotul disponibil!
    Oaspeții au dominat partida aproape în totalitate, au marcat de două ori, au ratat un penalty, dar au și risipit – boală veche căreia trebuie să-i găsească leac – o mulțime de ocazii de gol care mai de care mai limpezi! Cea mai mare a fost cea din minutul 25, când Lupu a fost faultat în careu la capătul unei ecțiuni individuale, iar Pasăre a bătut mai slab decât de obicei lovitura de la 11 metri acordată echipei sale și portarul brăilenilor a respins! Cele patru goluri au fost marcate astfel: în minutul 38, în urma unui atac prelungit în zona de apărare a oaspeților, Pasăre a șutat imparabil de la 18 metri și a fost 0-1; în minutul 40, mingea a curs pe traseul Panaite – Negoescu – Manu, a urmat cursa de 20 de metri a stângaciului de la Focșani și centrarea pentru Predoiu care a reluat cu capul pentru 0-2; în minutul 95, Budeanu l-a faultat în careu pe Ionuț Cristian același jucător care a și transformat penaltiul și scorul a devenit 1-2; în minutul 99, o bâlbâială în careul oaspeților i-a oferit lui Preda ocazia să înscrie cu un șut de la cinci metri și să egaleze. Focșănenii puteau primi gol și în minutul 30, când Lazăr a scos de sub bară mingea șutată de Preda ori în minutul 60, când Apenciucesei a respins printr-un reflex de excepție mingea trimisă de gazde din lovitură liberă. CSM Focșani a avut mingi de gol la șutul lui Predoiu, în minutul 35, când a respins portarul gazdelor, în minutul 70, prin Pasăre, în minutul 79, când balonul șutat de Remus Popa a șters bara porții adversarilor și în minutul 80 când acelați jucător a șutat peste transversală din alergare și la șutul foarte puternic al lui Pascu din minutul 85, respis de apărătorul porții Sportului.
    Miercuri, 31 ianuarie, de la ora 14,20, CSM Focșani 2007 va întâlni pe Milcovul campioana județului Bacău, Viitorul Curița.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?