Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Carla Bruni și-a anulat concertele din Portugalia din motive de sănătate


Cântăreața Carla Bruni, fost top model franco-italian, și-a anulat cele trei concerte pe care le avea programate săptămâna aceasta în Portugalia din motive de sănătate, au informat organizatorii fără să ofere alte detalii, relatează joi EFE. Carla Bruni urma să cânte pentru prima oară în Portugalia în spectacole prevăzute să aibă loc la Coliseo de los Recreos de Lisboa (25 ianuarie), la Centro de Artes y Espectáculos de Figueira da Foz (26) și la Coliseo de Oporto (27) ianuarie, pentru a-și prezenta cel mai nou album al său, ”French Touch”.
Persoanele care au cumpărat deja bilete pentru unul dintre cele trei concerte pot solicita returnarea banilor la agențiile unde au fost achiziționate, în termen de maximum 30 de zile. ”French Touch” este cel de-al 6-lea album al Carlei Bruni și este compus în întregime din versiuni ale cântecelor care i-au marcat cariera. Produs de David Foster, albumul include versiuni proprii ale unor piese ca ”Enjoy The Silence”, al lui Depeche Mode; ”Miss You”, de The Rolling Stones; ”Highway To Hell”, de AC/DC, și ”The Winner Takes It All”, de Abba.
De la debutul carierei sale, în 2002, cu cântecul ”Quelqu’un M’a Dit”, ea a vândut peste 2 milioane de discuri în întreaga lume, potrivit EFE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?