Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Păncenii, invitați la Hora Unirii


    Miercuri, 24 Ianuarie 2018, păncenii sunt invitați să se prindă într-o mare Horă a Unirii, la împlinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române.
Evenimentul, organizat de Primăria Orașului Panciu, sub auspiciul Centenarului Unirii din 1918, se va desfășura, începând cu ora 9.30, la Monumentul Eroilor.
„La 24 Ianuarie 1859, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a realizat Unirea Moldovei cu Èšara Românească. Mica Unire din 1859 a marcat începutul procesului de constituire a României moderne și a deschis drumul spre înfăptuirea statului național unitar român. Miercuri, 24 Ianuarie 2018, începând cu ora 9.30, vă invit la Monumentul Eroilor, din centrul orașului Panciu, pentru a sărbători 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, printr-o mare Horă a Unirii! Cu același prilej, Muzica Militară Focșani va susține un recital de cântece dedicate Unirii de la 24 Ianuarie 1859.  Manifestarea se va încheia cu Parada Muzicii Militare Focșani și a participanților, pe traseul: Monumentul Eroilor – Str. Nicolae Titulescu – Bd. Independenței – Casa de Cultură «Mihai Eminescu». În speranța că vom fi împreună la acest eveniment, vă mulțumesc și vă asigur de întreaga mea considerație!”,  este mesajul adresat păncenilor de primarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?