Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Volei, Divizia A2 – Fetele Focșaniului reiau campionatul la Piatra Neamț!


Echipa de volei a CSM Focșani 2007 va relua evoluția în Campionatul Diviziei A2 cu meciul de mâine, 20 ianuarie, din deplasare, cu CSM Unic Piatra Neamț. Cel două formații sunt vecine de clasament – oaspetele, pe locul al patrulea iar gazdele, pe al cincilea.
În tur, la Focșani, voleibalistele pregătite de profesorul Marian Rădulescu au câștigat cu 3-0 și pornesc și în meciul retur cu prima șansă. Față de tur, CSM Focșani 2007 s-a întărit cu două jucătoare – Roxana Mihaela Lupu și Karina Iuliana Gorbe, venite din Divizia A1, de la Știința Bacău.
Profesorul Rădulescu mi-a spus că echipa are ca obiectiv pentru actuala ediție de campionat să participe la barajul de promovare în Divizia A1. Va fi întreprindere dificilă în condițiile în care același obiectiv îl au și primele două clasate în seria Est în acest moment, CSU Galați și Rapid București. Dar echipa Focșaniului are acum o forță de joc superioară celei de până în decembrie 2017 și are suficiente argumente să pretindă unul dintre primele două locuri ale seriei la finalul play-off-ului!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?