Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Jimmy Kimmel, prezentatorul premiilor Oscar, promite că nu se va mai repeta gafa de anul trecut


Prezentatorul și umoristul american Jimmy Kimmel, care va fi din nou maestrul de ceremonii ale galei Oscarurilor, a promis că gafa de anul trecut, când câștigătorul premiului pentru cel mai bun film al anului a fost anunțat greșit, nu se va mai repeta la actuala ediție, relatează AFP. Anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun film a fost inițial anunțat pentru ‘La La Land’ și a fost nevoie de mai multe minute pentru ca greșeala să fie rectificată și să fie anunțat adevăratul câștigător, filmul ‘Moonlight’, fapt cea a creat un adevărat haos pe scenă. Dacă va fi cazul, „atunci toți cei care lucrează la ABC’ – postul care transmite ceremonia – „ar trebui concediați”, a asigurat luni Jimmy Kimmel.
Gazdă a emisiunii nocturne, ‘Jimmy Kimmel Live!’, el a fost intervievat luni cu prilejul seminarului Asociației criticilor de televiziune din Pasadena (California). Umoristul a fost întrebat dacă în deschiderea galei Oscarurilor, ce va avea loc la 4 martie, va urma exemplul lui Seth Meyers, care a prezentat Globurile de Aur punând accentul pe scandalul Weinstein. Jimmy Kimmel a declarat că „va face parte din subiect, exceptând cazul în care o bombă nucleară se va îndrepta spre Sacramento (capitala Californiei) în seara aceea”.
Anul trecut, Jimmy Kimmel i-a emoționat pe americani, luând apărarea în emisiunea sa asigurării medicale „Obamacare”, instituită de fostul președinte și pe care administrația Trump încearcă acum să o elimine. El a povestit cum fiul său s-a născut cu o malformație a inimii, având nevoie de îngrijiri îndelungate și costisitoare. El a promis totuși că nu va folosi scena premiilor Oscar pentru a câștiga publicul american de partea sistemului Obamacare. „Este un subiect important pentru mine, dar trebuie reamintit că voi fi acolo pentru a distra oameni care vor petrece poate cea mai importantă seară a vieții lor”, a subliniat Jimmy Kimmel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?