Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Inspectoratul școlar are agent de pază


De ieri, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ) are angajat un agent de pază. Decizia conducerii IȘJ de a apela la serviciile unui agent de pază este dată de faptul că în instituție putea intra orice și oricând. O altă noutate, la început de an, este și faptul că accesul în instituție se va face de acum înainte pe intrarea principală și nu pe cea laterală, cum se întâmpla până acum. Intrarea oficială este prevăzută și cu rampă pentru persoanele cu dizabilități.
Trebuie precizat faptul că agentul de pază are același program cu instituția, de luni până joi de la 08:00 la 16:00 și vinerea de la 8:00 la 14:00. Camerele de supraveghere vor funcționa în continuare, atât ziua cât și noaptea, când nu este program. „Trebuia să ne păzim birourile. Așa există un control asupra persoanelor care intră în instituție”, spune inspectorul școlar general, profesorul Dorin Cristea. 
De asemenea, odată cu schimbarea intrării și angajarea unui agent de pază, se vor face și legitimații pentru angajații IȘJ. Astfel, inspectorii școlari vor avea câte două legitimații, una tip ecuson pe care vor avea obligația să o poarte în timpul programului și o legitimație clasică pentru portofel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?