Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Rugbiștii veterani ai Vrancei au ”dăruit din inimă” și de Crăciun!


Veteranii de la Old Boys Club Focșani au continuat să fie foarte activi chiar și după ultimul lor turneu al anului, de la Tecuci, pe care l-au și câștigat. De această dată, în social, domeniu în care, de Sfântul Nicolae duseseră bucuria într-o gospodărie de oameni sărmani din Suraia.
În pragul Sărbătorilor Crăciunului și Anului Nou, au fost la Răstoaca, în casele unor familii nevoiașe și „transformați în spiridușii lui Moș Crăciun” au dăruit hăinuțe, dulciuri și alimente, de care s-au bucurat atât copii, cât și părinții acestora. Era în ziua de 23 decembrie, exact la timp ca bucuria sărbătorilor să intre și în casele și sufletele celor care primit cadourile oferite din inimă de rugbiști, dar nu numai de ei. „Alături de echipa Rugby Old Boys Focșani, au pus umărul colegii de muncă al camaradului nostru Marius Ghiuler de la SC RIKORA FLM și domnul director Georgică Iacob reprezentant al SC Ceproinv SA Mîndrești”, a scris pe pagina sa de facebook Florin Topală, membru fondator și principal communicator al echipei rugbiștilor veterani ai Vrancei și foarte apropiat colaborator al rubricii de sport a Monitorului de Vrancea.
Și care a adresat urări de sănătate, Sărbători fericite și La mulți ani!, iubitorilor rugbiului, ai sportului, în general, tuturor vrâncenilor!
    Cum a fost de 23 decembrie la Răstoaca unde au fost rubiștii veterani spiriduși puteți vedea în imaginile ce însoțesc textul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?