Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

INFOPOL


Furturi cercetate de polițiști

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras  bunuri din incinta unui magazin din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 23 decembrie a.c., ora 15.45, polițiștii din cadrul Poliției  Municipiului Focșani au depistat în flagrant un tânăr, de 19 ani, din comuna Tătăranu, bănuit că ar fi sustras un produs electronic din incinta unui supermarket din municipiul Focșani, în valoare de 150 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 24 decembrie a.c., ora 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras bunuri dintr-un market din localitate. În urma verificărilor efectuate, a fost identificată o femeie, de 63 ani, din localitate, bănuită de săvârșirea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 25 decembrie a.c., ora 05.00, pe raza comunei Èšifești, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat un bărbat, de 20 ani, din județul Vaslui, bănuit că, la data de 24 decembrie a.c., ar fi sustras bani și două telefoane mobile de la o persoană din comuna Pogana, județul Vaslui. Cercetările au fost preluate de polițiștii vasluieni.

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data 23 decembrie a.c., ora 23.00, pe DN11A, pe raza comunei Homocea, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 50 ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?