Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Termen prelungit pentru concursul „Mie-mi pasă! Las curat ȋn urma mea”


Primăria Focșani a prelungit termenul pentru concursul „Mie-mi pasă! Las curat È‹n urma mea” până la 21 februarie 2018. Conducerea municipalității a anunțat că decizia  a fost luată ca urmare a solicitărilor venite atât din partea cadrelor didactice, cât și a elevilor, motivate de programa școlară destul de încărcată în această perioadă.
Noul calendar al concursului prevede că lucrările pot fi depuse până la data de 4 februarie 2018, ora 24.00. Expunerea și jurizarea se va realiza în perioada 5 – 19 februarie, iar cei trei câștigători vor fi anunțați pe 21 februarie. Înscrierea se face pe e-mail, la adresa presa@focsani.info. „Prin concursul de proiecte școlare, intitulat „Mie-mi pasă! Las curat È‹n urma mea”, dorim implicarea activă a cetățenilor în menținerea curățeniei municipiului Focșani și stimularea elevilor în a veni cu idei și proiecte inovative, pe care să aibă ocazia să le testeze și È‹n practică”, spun reprezentanții Primăriei Focșani. Aceștia arată că la acest concurs pot participa echipe formate din 22 de elevi, coordonați de un cadru didactic, care să lucreze la un proiect-pilot comun, la o idee inovatoare de campanie de conștientizare și stimulare a implicării civice. Proiectele, odată transpuse într-un format scris tipizat, vor fi depuse la Primărie, vor fi supuse jurizării – atât din partea publicului, cât și a unui juriu de specialitate – și vor fi punctate. 
Pentru a avea continuitate, fiecare echipă câștigătoare va avea posibilitatea să deruleze efectiv campania-pilot propusă, È‹n limita unui buget maxim de 1000 lei/ campanie, pentru materiale și eventual servicii conexe. Proiectele câștigătoare vor sta la baza unor campanii extinse ulterioare ale administrației publice locale. Punctajul lucrărilor va fi stabilit, în proporție de 25%, de un juriu profesionist – desemnat de primarul Municipiului Focșani și È‹n proporție de 75% de votul publicului – pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani. „Anunțarea câștigătorilor se va face prin anunț public, prezentarea proiectelor-pilot, a rezultatelor implementării, urmând ca premierea să aibă loc È‹n cadrul unui eveniment public„, precizează Primăria Focșani.
Cei interesați pot consulta Regulamentul de organizare și desfășurarea a concursului pe site-ul instituției, la secțiunea Comunicate și pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?