Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Un vrâncean mort și trei răniți în urma unui accident produs în Ungaria


    Ion Negoiță, în vârstă de 47 de ani, din comuna Chiojdeni, a murit, iar alți trei vrânceni au fost răniți într-un accident ce a avut loc la finele săptămânii trecute în Ungaria. Cei patru lucrau în Germania și se întorceau acasă de sărbători. 
Potrivit primarului comunei Chiojdeni, autoturismul ar fi fost condus chiar de fiul bărbatului decedat, Ilarion Negoiță, de 23 de ani, care a suferit răni ușoare. În urma producerii accidentului, Dragoș Tănase, de 27 de ani, din comuna Chiojdeni a fost grav rănit. Conform surselor noastre, el a fost transportat la un spital din Germania. Un alt tânăr care se afla în mașină alături de cei trei este Grigore Stoian, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vintileasca. El este fratele Mihaelei Stoian, care, la doar 19 ani, a murit împreună cu iubitul său și alți doi consăteni într-un accident produs în 2015 la Slobozia Bradului. 
„Din ce mi-a povestit o rudă, Ion Negoiță, în vârstă de 47 de ani, și-a pierdut viața în urma accidentului. La volan se afla fiul său, Ilarion Negoiță, de 23 de ani, el a suferit răni ușoare și ar urma să se întoarcă astăzi (n.r.-ieri) acasă. Cu cei doi se mai afla încă un bărbat, Dragoș Tănase, de 27 de ani, care ar fi suferit fracturi multiple, inclusiv la nivelul coloanei. Se pare că nu-și mai simte picioarele. Cei trei erau colegi de muncă, lucrau împreună în Germania și se întorceau de sărbători acasă, la Chiojdeni. Îi cunosc. Erau oameni cumsecade, muncitori și-și vedeau de treaba lor. S-a luat legătura cu consulatul și urmează să se efectueze repatrierea persoanei decedate”, ne-a spus primarul comunei Chiojdeni, Constantin Grigore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?