Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Economistul Mihai Bojoaică, declarat respins în urma examenului de ocupare a postului de manager al Spitalului Dumbrăveni


    Economistul Mihai Bojoaică, singurul candidat la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, a obținut un rezultat nesatisfăcător la ultima probă. Conform site-ului unității sanitare, rezultatul la proba interviului de susținere publică și evaluare a proiectului de management, care s-a desfășurat la sediul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, pe baza temelor -cadru, la data de 12 decembrie, a fost următorul: punctaj evaluare proiect de management – 4,66; punctaj evaluare abilități manageriale – 6,89; punctaj final – 6,27; rezultat final – RESPINS.
    Potrivit informațiilor care apar pe site, imediat după afișarea rezultatelor, candidatul a depus contestație. Rezultatul contestației a fost însă la fel de nefavorabil. „În urma analizării contestației înregistrate sub nr. 2909/13.12.2017, depuse de către ec. Bojoaică Mihai, membrii comisiei de contestații au reevaluat proiectul de management (Anexa nr.1) și abilitățile manageriale (Anexa nr.2), fiind acordate următoarele note de către membrii comisiei: nota în urma reevaluării Proiectului de management – total 4,26; notă în urma reevaluării abilităților manageriale – total 5,39; nota finală 4,82.  Rezultatul soluționării contestației – Respins. Motivul respingerii contestației  – Candidatul nu a obținut nota finală minimă de promovare prevăzut la art. 4-(2) din Ordinul 1520/2016”, se arată pe site-ul  unității sanitare.
    Singurul candidat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, post vacant după pensionarea fostului manager Costel Negoescu, a fost directorul financiar-contabil al spitalului, Mihai Bojoaică. Acesta exercită, din data de 7 decembrie, funcția de manager interimar pentru următoarele șase luni.
    Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni este o unitate de monospecialitate (psihiatrie), acordă îngrijiri pentru pacienți cronici și acuți și este organizat, pe mai multe secții și compartimente, astfel: Secția psihiatrie cronici – 75 paturi; Compartiment cronici (afecțiuni psihosomatice) – 20 paturi; Camera de garda; Secție exterioară de psihiatrie cronici Dumitrești – 40 paturi din care : – cronici (afecțiuni psihosomatice) – 15 paturi – comp. psihiatrie cronici (lungă durată) – 25 paturi; total: 135 paturi; – Staționar de zi – 15 locuri; – Farmacie; – Laborator de analize medicale; – Laborator radiologie și imagistică medicală; – Compartiment terapie ocupațională și ergoterapie; – Compartiment psihologie și asistență socială; – Compartiment de supravghere și control al infecțiilor nosocomiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?