Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Colindul Cărţilor: Biblioteca Judeţeană Dăruieşte!


Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea oferă, de sărbători, o Bibliotecă ce include cărți de literatură română și străină, lingvistică și critică literară, literatură pentru copii, cărți de specialitate din domeniile istoriei, artei și socio-umanelor, opere ale scriitorilor vrânceni. În acest sens, instituția de cultură vrânceană invită instituțiile publice, primăriile, ONG-urile, fundațiile și asociațiile, persoanele juridice din județul Vrancea care doresc să constituie la sediul lor un fond de carte sau să dăruiască această Bibliotecă oamenilor din comunitate, să se adreseze Bibliotecii Județene. 
Pot fi făcute astfel de solicitări la sediul Bibliotecii Județene din strada Maior Sava nr. 4, Focșani. „Sărbătorile de Iarnă aștern peste sufletul nostru podoaba bunătății, aducându-ne aminte că purtăm în noi roadele sfinte ale prieteniei și atașamentului față de semenii noștri. În preajma Crăciunului, mai ales, ne amintim că suntem, cu toții, copiii aceluiași Dumnezeu și, cu privirile sufletului întoarse spre tradiție, căutăm să fim mai buni unii cu ceilalți, mai toleranți, mai înțelegători. Sărbătorile de Iarnă ne invită, pe copii și pe adulți deopotrivă, într-o poveste a Darurilor, care așteaptă să fie făcute cadou, într-o atmosferă de basm și sărbătoare, în cuprinsul căreia dăruitorul este, la rândul său, dăruit. O magie aparte învăluie, de Sărbători, darurile care se oferă și darurile care se primesc”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
Așadar, dacă doriți să vă formați o bibliotecă sau dacă doriți să dăruiți o bibliotecă cuiva, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, nu ezitați să mergeți la sediul din strada Maior Sava nr. 4 al Bibliotecii Județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?