Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

”Football for life” pentru Georgiana Onea, un veritabil succes cu sprijinul sponsorilor și partenerilor!


Evenimentul caritabil de sâmbătă seara, de la Polivalentă, organizat pentru colecta de fonduri care să o ajute pe Georgiana Onea, fotbalista diagnosticată cu o boală gravă, să mergă la tratament în străinătate, a fost o veritabilă reușită, dar campania continuă. În acest sens am primit spre publicare din partea AJF Vrancea, sub semnătura președintelui Dan Dumitru, un comunicat pe care îl prezentăm în părțile sale esențiale, care exprimă semnificația deosebită a evenimentului și modul în care a fost organizat:
    „Evenimentul Football For Life care a reprezentat o reușită din toate punctele de vedere, respectiv spectacol sportiv si îndeplinirea scopului declarat de ajutorare a tinerei sportive Onea Georgiana, a fost posibil în primul rând cu ajutorul a două societăți comerciale pe care noi le-am inclus la organizatori. Prin contribuția lor ne-am asigurat că evenimentul poate fi realizabil. Este vorba de Pensiunea Green Garden Odobești care ne-a asigurat cazarea tuturor oaspeților prezenți și ALTDORF TEHNIK care a asigurat masa festivă pentru toate cele trei echipe Unirea, Dinamo și Steaua.
    Toți cei care ulterior au contribuit și cărora le mulțumim pe această cale sunt efectul unirii eforturilor făcute în primul rând de cele cinci societăți comerciale, – Green Garden Odobești, Altdorf Tehnik, Progres, Obrigado Producție, Bogmad (nota redacției)- Comisiei Județene de Arbitri Vrancea și cluburile de copii și juniori din județ. Fără sprijinul lor, AJF Vrancea nu demara acest eveniment cum de-altfel nici fără sprijinul DJST Vrancea.
    O contribuție deosebită au avut și TAKOPRINT (prin tipărirea materialelor publicitare) precum și ONLINE TOURISM (care va asigura biletele de avion pentru deplasarea la clinica unde Georgiana se va opera).
    Reinterez faptul că aceasta campanie continuă, toți cei cu suflet care pot ajuta în continuare pe Georgiana o pot face donând direct în contul deschis pe numele mamei, Onea Mariana Lăcrămioara, la Banca Transilvania RO69 BTRL RONC RT04 2400 8501.
    Persoanele juridice care doresc să sponsorizeze se pot adresa AJF Vrancea pentru întocmirea contractului de sponsorizare la adresa de email office@ajfvrancea.ro
Vă mulțumim tuturor publicațiilor care au contribuit la promovarea evenimentului si vă urez în numele AJF Vrancea „SÄ‚RBÄ‚TORI FERICITE”!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?