Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Premii pentru elevii de la Economic, la Topul Firmelor de Exercițiu din București


Firma de exercițiu Golden Wine MK.SA de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu a obținut mai multe premii la Târgul Firmelor de exercițiu, organizat de Åžcoala Superioară Comercială N. Kretzulescu din București, vineri. Potrivit informațiilor furnizate de profesorul Sonica Dărmănescu, la târg au participat 100 de firme de exercițiu din București și din țară.
Åži la acest eveniment, elevii au avut ocazia de a-și exersa tehnicile de negociere, vânzare, comunicare, relaționând cu celelalte firme participante și încheind tranzacții cu ele. La acest eveniment, elevii vrânceni au fost coordonați de profesorii Sonica Dărmănescu și Mariana Badeaon. Și cum elevii de la Colegiul Economic au demonstrat de fiecare dată că prin muncă și talent rezultatele nu întârzie să apară, și de la această competiție s-au întors cu mai multe premii I, la diverse secțiuni. Astfel, viitorii antreprenori au obținut premiul I la categoriile „cel mai bun stand”, „cel mai bun negociator”, „cele mai bune materiale promoționale” și premiul III la categoria „cel mai bun spot publicitar”.
Elevii vrânceni au mai obținut încă un premiu I la competiția „Vinde-mi ceva”. Ca firma de exercițiu să obțină aceste rezultate și-au dat interesul și toată priceperea elevii clasei a XI-a A: Vlad Bârsan, Mădălin Bucălău, Cristian Buruiană, Larisa Comănescu, Cătălin Cruceanu, Iulian Dediu, Roxana Dumitru, Adina Hușcă, Veronica Ion, Alexandru Mancu, Bianca Mănăilă, Mirela Măcrinoiu, Robert Mihai, Georgiana Panțuș și Roxana Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?