Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Handbal junioare 3 – LPS Focșani, prestație încurajatoare în primul turneu de sală!


Junioarele 3 ale Liceului cu Program Sportiv, pregătite de profesoara Doina Ene, au jucat, de miercuri, 29 noiembrie, până duminică, 3 decembrie, în primul turneu de sală al Campionatului Național, seria A, care a avut loc la Comănești.
 Handbalistele Focșaniului au intrat în turneu pe penultima poziție a clasamentului, cu două victorii și patru puncte și au terminat turneul pe aceeași poziție, dar cu opt puncte. Ceea ce înseamnă că au câștigat două meciuri, cu LPS Roman, pe care o învinseseră și în tur, dar și cu CSH Art Galați, echipă de care fuseseră întrecute în prima parte a campionatului. LPS Focșani are dezavantajul de a nu beneficia de punctele bonus pentru talie, și adună doar punctele din victorii ori meciuri terminate la egalitate! Oricum, chiar și cu bonusuri, nu ar fi foar în situația de a se bate pentru intrarea în turneul semifinal, însă evoluația echipei este încurajatoare pentru jucătoare care aveau nevoie de un suport moral, de un spor de încredere în ceea ce pot, în perspectiva dezvoltării lor ca handbaliste.  
Rezultatele LPS Focșani: 23-31 (14-16) cu LPS Iași, 29-18 (13-11) cu LPS Roman, 22-21 (11-13) cu CSH Art Galați, 22-32 (7-15) cu CSS Bacău și 22-41 cu CS OK Sport Onești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?