Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ULTIMA ORĂ! Primăria și Poliția Locală verifică locuințele ANL din Focșani și au „deranjat” un consilier liberal care are o garsonieră


Scandal la o garsonieră ANL din cartierul Sud deținută cu chirie de consilierul liberal Ana Maria Dimitriu. O echipă de control de la Primărie, formată dintr-un inspector de la Corpul de Control și un polițist local, a bătut miercuri la ușă pentru a vedea cine locuiește acolo, a răspuns un bărbat care nu a dorit să se legitimeze și a închis ușa. Reprezentanții Primăriei ne-au spus că, ulterior, după câteva zeci de minute, a venit consilierul liberal care le-a cerut socoteală celor din echipa de control pentru că au verificat locuința. Mai mult, consilierul a făcut și o plângere la Comisia de Disciplină a municipiului în care solicită sancționarea funcționarului public din Corpul de control care a verificat locuința primită cu chirie la ANL. Consilierul acuză verificarea abuzivă a locuinței de către inspectori fără să există un ordin de serviciu în acest sens, comportament abuziv și neconciliant al funcționarului care ar fi făcut acest control la garsonieră fără să aibă atribuții în acest sens. Nu în ultimul rând, consilierul local reclamă și agresarea verbală a unui musafir care se afla la data și momentul verificării în casă, „fără să aștepte sosirea mea, care a avut loc în 5 minute”. 
Contactat telefonic, primarul Cristi Misăilă ne-a spus că acțiunea de verificare a locuințelor din ANL a început din 27 octombrie. Iar asemenea controale au fost derulate și în anii trecuți, mai ales la locuințele despre care erau informații că ar fi subînchiriate de cei care le-au primit de la municipalitate. „Verificările sunt realizate de echipe formate din inspectori de la Corpul de Control și de la Poliția Locală. Dacă persoanele nu sunt găsite acasă atunci li se lasă o invitație, să vină la Primărie”, ne-a spus primarul Misăilă, care a precizat că nu are alte detalii despre evenimentul de miercuri și așteaptă raportul făcut de echipa de control. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?