Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Câștigă 15.000 Euro pentru școala ta!


Școlile din județ mai au câteva zile la dispoziție pentru a se înscrie la a V-a ediție a „Bursei Proiectelor Școlare” organizate de compania Premium Porc. Desfășurată sub egida „Fii #premium, inovează pentru viitor!”, ediția din acest an beneficiază de premii substanțiale. Premiul cel mare este de 15 mii euro, bani cu care școala câștigătoare poate realiza un laborator IT, un laborator de științe ale naturii sau un teren de sport. Pe lângă cei 15000 euro, grupul de companii Premium Porc va oferi și alte premii pentru fiecare membru al echipelor câștigătoare. Astfel, fiecare elev al echipei care va câștiga marele premiu de 15000 euro va primi și un laptop cadou. Același premiu îl va primi și profesorul coordonator. Membrii echipei care va obține premiul II și profesorul coordonator al acesteia vor primi câte o tabletă, iar membrii echipei și profesorul coordonator care se va clasa pe locul III vor primi cadou un smartphone. Mai mult de atât, toți cei 24 de premianți ai Bursei Proiectelor Scolare 2017 vor primi un Mega-Cadou – „O excursie de o zi la București” unde vor vizita Muzeul Antipa și vor merge în Piața de Crăciun.
    Grupul de companii Premium Porc a anunțat că, în acest an, competiția destinată elevilor de gimnaziu din Vrancea poate aduce premiul cel mare de 15.000 euro echipei formată din 7 elevi și un profesor coordonator care își imaginează care ar fi beneficiile de a avea la ei în școală fie un laborator IT nou, fie un teren de sport nou, fie un laborator de științe ale naturii nou. „Tema de anul acesta are drept scop cultivarea spiritului inovativ și identificarea nevoilor de dezvoltare a școlii din care elevii participanti fac parte. Pentru a convinge că merită marele premiu, elevii trebuie să își imagineze într-o formă inovativă (prezentare audio-video, dramaturgie, machetă, pictură etc) cum ar fi școala lor cu genul acesta de dotări noi și cum i-ar ajuta să se dezvolte personal pe ei și colegii lor. Echipa care va câștiga premiul cel mare va contribui decisiv la modernizarea școlii căci, din cei 15.000 Euro, grupul de companii Premium Porc va finanța unul din cele trei proiecte propuse. Va fi o moștenire în folosul școlii de care să fie mândră toată lumea„, se arată în prezentarea competiției.
    Pentru a intra în competiția din acest an, elevii de gimnaziu trebuie să completeze formularul on-line: http://tiny.cc/bursapremiumporc2017 în perioada 10-28 noiembrie 2017. Fiecare echipă trebuie să fie formată din 7 membri și să aibă un profesor coordonator. De asemenea, în formular trebuie realizată descrierea proiectului și atașată o fotografie relevantă cu echipa de proiect sau cu tema proiectului.
    Ulterior, pe pagina de Facebook a grupului de companii Premium Porc vor fi publicate atât fotografia cât și textul privind descrierea proiectului. Una din modalitățile de departajare în cadrul competiției o reprezintă share-urile obținute de echipe. De asemenea, pe data de 9 decembrie 2017, de la ora 10.00, la Sala Polivalentă din municipiul Focșani va avea loc competiția publică „Eu sunt #premium” unde echipele își vor prezenta proiectele. Cine va obține cele mai multe voturi de la vizitatori va avea o șansă în plus să câștige!
    Juriul concursului va fi format din câte un reprezentant al companiei Premium Porc Group, al Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și al Primăriei Focșani. Cei 15000 euro și restul premiilor vor fi câștigate în baza următoarelor criterii:
• Numărul de share-uri (distribuiri) primit de proiect pe pagina de Facebook (20%);
• Numărul de voturi primit de la vizitatori pe parcursul competiției publice „Eu sunt #premium” (25%);
• Votul juriului (55%).
    „Grupul de companii Premium Porc are încredere deplină că, prin talentul și inovația lor, elevii vor reuși să identifice acel proiect care o dată ce va fi pus în practică, va transforma școala din care ei provin în școala viitorului”, precizează reprezentanții companiei. Premium Porc este un grup de companii înființat în 2006 cu activitate integrată în agribusiness și cu o experiență vastă în administrarea fermelor de porcine în sistem intensiv, folosind tehnologie și genetică daneză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?