Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal județean juniori: Prosport-LPS Focșani D și E și CSC Dumbrăveni sunt ca și campioane!


Campionatele juniorilor s-au încheiat la trofeele Gheorghe Ola și Gheorghe Ene cu ceva timp în urmă și au avut drept câștigătoare formațiile Prosport-LPS Focșani.
La juniorii A1, C, D și E s-au încheiat jocurile turului de campionat. Practic, încă de pe acum se întrevăd campioanele din primăvară, la aproape toate categoriile de vârstă.
La juniorii A1, CSC Dumbrăveni a câștigat meciul din ultima etapă a turului, cu Victoria Gugești și cu șase victorii din șase și cu șase puncte avans va fi aproape imposibil de ajuns de vreo altă competitoare din campionat!
Juniorii C au ca lideră a clasamentului formația CSM Focșani, și ea neînvinsă în cele trei partide din tur, și cu perspectiva de a-și păstra primul loc și la finalul campionatului.
Juniorii D au pe primele două locuri ale clasamentului tandemul Prosport-LPS Focșani ce pare scăpat în câștigător. Însă foarte aproape se află CSM Focșani 2007 și CSM Focșani cărora calitatea loturilor pe care Mircea Lazăr, respectiv Ocavian Bucătaru le au la dispoziție le dă dreptul să spere la mai mult decât secondante ale fomațiilor Prosport-LPS Focșani!
La juniorii E, însă, lucrurile sunt limpezi! Prosport-LPS poate să se pregătească pentru turneul zonal, deoarece nu poate scăpa titlul de campioană a Vrancei. Asocierea Prosport-LPS Focșani are marele avantaj de a avea loturi cu foarte mulți jucători de valoare apropiată, la un bun nivel, și poate acoperi orice nevoie apărută ca urmare a unor eventuale indisponibilități! Și are și un corp consistent de profesori antrenori cu experiență și rezultate în competițiile de juniori!       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?