Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal Liga a III-a – La Râșnov, pentru punctele pierdute acasă!


Olimpic Cetate Rîșnov și CSM Focșani 2007, două vecine de clasament și care au același număr de puncte se vor întâlni, astăzi (sâmbătă), de la ora 14.00, pe stadionul Bucegi, fiecare cu dorința de a câștiga toate punctele puse în joc și a-și asigura rezerve mai consistente cu care să intre în iarnă. Gazdele, care au un meci mai puțin jucat își mai pot permite un pas fals având posibilitatea să recupereze în ultimele două etape din tur. Oaspeții însă au nevoie de victorie pentru a compensa pierderile de pe teren propriu, în condițile în care mai au doar un meci în acesată toamnă. Și o pot obține pentru că evoluează suficient de bine pe teren străin, unde au câștigat de două ori și au terminat o dată la egalitate. Focșănenii au valid tot lotul folosit în ultima perioadă. Nu a făcut deplasarea la Rîșnov, din motive medicale, Pasăre, ceea ce este o lipsă importantă din angrenajul construit de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma, însă există formule de atac productive ce pot fi trimise în teren.
Echipa a plecat – în premieră – la Râșnov, cu o zi mai devreme pentru ca jucătorii să fie odihniți la ora 14,00, atunci când va începe meciul.
CSM Focșani 2007 va fi susținută, ca și în celelalte jocuri din deplasare, de o galerie cu suporteri plecată astă dimineață de la Focșani. 
Vor arbitra buzoienii Adrian Frățilă, Bogdan Mihai Martinescu și Silviu Andreiu. Observatori vor fi Nicolae Răceală, din Alexandria și Mihail Lazăr, din Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?