Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! Un vrâncean a plătit 1500 de lei pentru 5 geci și a primit două cutii goale și o veioză


Cercetat pentru înșelăciune prin intermediul unui site
La data de 08 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Milcovul au fost sesizați cu privire la faptul că la data de 20 octombrie a.c., un bărbat, de 30 ani, din localitate, ar fi fost victima unei înșelăciuni prin intermediul unui site.
Bărbatul a comandat prin intermediul unui site 5 geci iar după ce a achitat contravaloarea acestora, respectiv 1.500 lei, a constatat că în interiorul coletului se aflau o veioză și două cutii goale.
Polițiștii au identificat la scurt timp, un bărbat, de 25 ani, din municipiul Onești, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.
Pentru prevenirea infracțiunilor de înșelăciune, poliția vă recomandă:
Nu vă încredeți în persoane necunoscute și nu le înmânați  bani până nu faceți  propriile verificări despre aceștia.
Nu acceptați imediat o propunere ce pare tentantă. Când credeți că ați identificat o oportunitate, documentați-vă mai întâi pentru a lua o decizie corectă, în cunoștință de cauză.
Recomandăm cetățenilor să nu dea curs unor solicitări care se încadrează în afara legii, reamintindu-le că indivizi lipsiți de scrupule sunt în stare să conceapă infinite tipuri de mesaje sau promisiuni, prin intermediul cărora să intre facil în posesia unor sume de bani.
În cazul în care aveți suspiciuni cu privire la faptul că sunteți înșelați, apelați numărul unic de urgență 112 sau sesizați cea mai apropiată unitate de poliție!
Biroul de presă al IPJ Vrancea
9 noiembrie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?