Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Bătrânul care și-a OMORÂT nepotul cu toporul și a dormit lângă CADAVRU, trimis în judecată


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au trimis în judecată pe Irimiea P., de 74 de ani, din Reghiu, care și-a omorât nepotul, lovindu-l cu toporul în cap. Crima a fost comisă în după-amiaza zilei de 16 octombrie și a fost anunțată în dimineața zilei următoare, atunci când bătrânul și-a dat seama că nepotul, care avea 58 de ani, nu mai suflă.
    Conform rechizitoriului, victima se dusese în comuna Reghiu în urmă cu aproximativ o lună și locuia cu unchiul său. Cei doi consumau frecvent băuturi alcoolice, dar se și certau frecvent pe motiv că ambii au dreptul la teren și la casă. În ziua amintită, cei doi au băut împreună și apoi s-au luat la ceartă din aceleași motive. Apoi, nepotul a pus mâna pe o drujbă cu intenția a tăia un pom fructifer. Acest lucru l-a deranjat pe unchiul său, care i-a atras atenția. Supărat că nu este lăsat să facă ceea ce dorește, acesta din urmă și-a lovit unchiul cu palmele și cu picioarele peste corp.
    Aflat într-o stare de tulburare determinată de conduita violentă a nepotului său, bătrânul a pus mâna pe un topor și l-a lovit pe acesta în zona capului. Nepotul a reușit să intre în casă și să se așeze pe pat cu fața la perete. Unchiul, supărat fiind în continuare, a intrat în casă peste nepot și a continuat să-l lovească tot cu toporul. După scandal, bătrânul s-a așezat și el în pat și a adormit lângă nepot. În dimineața  următoare, când s-a trezit, și-a dat seama că nepotul este decedat și a dat fuga la un vecin pentru a-i spune ce grozăvie a făcut. Vecinul l-a întrebat cum s-a întâmplat așa ceva, iar bătrânul i-a spus „l-am lovit cu toporul”. Auzind acestea, vecinul a sunat la o rudă de-a sa, iar aceasta a sesizat poliția.
    La audieri, bătrânul, trimis în judecată pentru infracțiunea de omor, a recunoscut comiterea faptei, spunând că regretă cele petrecute și că s-a supărat foarte tare pentru că nepotul său l-a lovit. El se află în arest preventiv. În data de 10 noiembrie, inculpatul va ajunge din nou în fața instanței de judecată întrucât procurorul de caz a cerut prelungirea măsurii arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?